Laden...

Herken jij je in het volgende?

Je collega’s kunnen allemaal prima werken met Excel, maar jij durft niet aan te geven dat je er maar weinig van snapt. Je schrikt als een collega aan je vraagt om een taak over te nemen wat in Excel moet gebeuren.

Iets bijwerken in een bestaand Excel-document gaat nog, maar nu wordt jou gevraagd of jij het format voor het volgende jaar wilt klaarzetten. Het zweet breekt je uit en je denkt: “dat gaat mij nooit lukken”. Je durft ook geen nee te zeggen of aan te geven dat je er niet uitkomt. Je begint aan de taak en kijkt naar het bestand van het afgelopen jaar. Maar je ziet het niet. De formules overnemen lukt je niet en zo zit je een tijd te zwoegen. Je besluit om het hele spul mee naar huis te nemen en je partner ernaar te laten kijken die er handiger in is dan jij. Met enige tegenzin helpt je partner je erbij en na het weekend heb jij je document gereed. En dit is 1 van de manieren waarop jij bezig bent om te verbloemen dat je het eigenlijk niet snapt. Even is het weer gelukt, tot het volgende moment zich aandient. Ergens besef je heel goed dat het zo niet langer kan en je wilt het ook niet langer zo..

Wil jij NU echt afrekenen met jouw onzekerheid, je dom voelen, het niet weten en wil jij af van je schaamte hierover?

Ga mee op reis door de wereld van Exel samen met mij!

Na deze cursus ben jij zelfverzekerder, durf jij te doen en ben jij niet meer bang om een opdracht uit te voeren in Excel. Je hoeft je niet meer te schamen en je wordt zelfs een vraagbaak voor je collega’s!

In 10 lessen van 2 uur leer jij een hele goede basis van Excel. Je leert te navigeren door het programma, je leert te werken met formules, je leert grafieken maken, je leert te verwijzen naar andere tabbladen en nog veel meer.

Ik laat je niet los en neem je bij de hand. Wij gaan online samenwerken. Jij ontvangt van mij via jouw e-mail een link met daarbij alle informatie die nodig is om te starten. Jij logt in via jouw computer/laptop op de afgesproken tijd en ik ben aan de andere kant te zien en te horen.

 

Wat leer je door het openen van de plattegrond:

Module 1: Navigatie door Excel

Module 2: De hoofdstraat: werken met formules

Module 3: In het park: Knippen, kopiëren en plakken

Module 4: In het gemeentehuis: kolommen en rijen breder maken

Module 5: Op het centrumplein: werken met de opmaak en herhaling

Module 6: Tegenover het centrumplein: werken met de functies van Excel

Module 7: Bij de haven: controleren van berekeningen

Module 8: Op het industrieterrein: Celverwijzingen en grafieken

Module 9: Buitengebied: Wat is nog meer mogelijk

Module 10: De stadsmuur: Afsluiting van de basis.

 

All-inclusive prijs voor deze mooie reis is € 377,-- p

 

Snel vertrek/starten is mogelijk.

Wil je examen doen? Dat kan! Kosten € 77,-- per examen. 

Termijnbetaling is ook mogelijk - 2 x 225,--


Workshops | Cookie instellingen | Over ons | Klachtenprocedure | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Login voor leden |