Laden...

Onze Opleidingen

Van opleiding tot secretaresse of receptioniste tot cursussen voor herintreders.

Klik hier

Computer cursussen

Voor beginners en gevorderden. Computer, Windows en Office cursussen

Klik hier

Video's

Diverse video's met tips, trucs en aanbevelingen.


Klik hier

Contact

Alle adresgegevens van Studiecentrum Amersfoort. Bel, e-mail of kom langs.

Klik hier

Ik leid jou door de wirwar van straatjes van Ms-office, zoals Excel en PowerPoint, zodat jij vol vertrouwen, snel en effectief jouw werk kan doen.

* Voel jij je soms net een toeriste in een grote stad zonder plattegrond als het gaat om Excel, Word, PowerPoint of Outlook?
* Ben jij bang om op een knopje van de computer te drukken omdat je denkt dat deze dan ontploft?
* Durf jij niets aan je collega’s te vragen omdat jij je schaamt dat je niet weet wat je moet doen?

 

 

Hoi, ik ben Lambertine ter Haar, getrouwd, 2 dochters, wonend in Bunschoten-Spakenburg en gek op de computer. Bij mijn ouders thuis hadden wij begin jaren 80 al een computer (een homecomputer met alleen basic erop). Zelf ben ik pas echt gestart met de computer toen ik 16/17 jaar was. Ik werkte met WordPerfect 4.2, wat al heel snel 5.1 werd, en ik heb zelf voor mijn examen een programma geschreven in DBase. Ik wist toen al dat ik heel blij werd van de computer. Door alle jaren heen heb ik veel gewerkt met de computer en veel met computerprogramma’s. De computer werd ook onmisbaar en is dat nu natuurlijk nog steeds. Er is vrijwel geen 1 beroep meer die zonder de computer kan. Ik vind het geweldig dat ik een brief kan schrijven in Word, dat ik een presentatie kan maken in PowerPoint, dat ik mijn e-mail kan beantwoorden via Outlook en dat ik mijn inkomsten en uitgaven kan bijhouden in Excel (alhoewel ik dit liever niet weet 😉).

Samen met mij kan jij ook ervoor zorgen dat de computer jouw vriend wordt, dat je ook plezier gaat krijgen in het gebruik van de computer en dat je niet meer bang bent om de computer überhaupt aan te zetten.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen zeker te worden in het gebruik van de Ms-Office Programma’s. Leren dat ze niet bang hoeven te zijn voor veranderingen en voor de computer. Verandering betekent groei en door groei ontwikkel je jezelf.

 

START NU MET DE CURSUS VAN JOUW KEUZE!

 

Werkwijze:

Je volgt de cursus vanuit huis, of vanaf je werk of je vakantieadres (zie je het al voor je: je bent in Spanje en je volgt een cursus die vanuit Nederland wordt gegeven) en ik ben ook online om jou te helpen. Ik laat je dus niet alleen. Als er vragen zijn, dan kun je ze stellen aan mij. 
Wij werken met een virtueel classroom (een digitaal klaslokaal), waarbij je mij dus ook kunt zien en horen en ik jou ook (als je dat wilt). Ik kan een digitaal schoolbord gebruiken (flipover) en ik kan je een presentatie laten zien. Wat zo supermooi is, is dat ik met je in een aparte ruimte kan zijn om 1 op 1 je vragen te beantwoorden en je kunt je scherm delen met mij! Zoo cool, ik ben helemaal enthousiast!

Misschien denk je nu: Help dat gaat mij niet lukken, maar ik kan je vertellen dat het je wel gaat lukken, want ik ben er om je te helpen. Natuurlijk heb ik een handleiding gemaakt hoe het werkt en als je het 1 keer hebt gedaan....

De toekomst is al helemaal gericht op online: je koopt misschien nu al kleding of schoenen online, je kijkt naar Netflix of naar youtube, je bekijkt meerdere website's van jouw interesse etc. Je bent dus al veel online en met het volgen van een cursus hoeft het niet anders te zijn.

Als je vragen hebt over dit concept, stel ze mij gerust. Mijn telefoonnummer:
06-300 23 033, ik hoor je graag!

Workshops | Cookie instellingen | Over ons | Klachtenprocedure | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Login voor leden |