Laden...

Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Wil je de boekhouding voeren van een kleine organisatie? Of ga je voor jezelf beginnen en je eigen boekhouding doen? Wellicht besteed je je boekhouding uit, maar je wilt meer grip op de zaak houden? Met de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB®)/Elementair Boekhouden krijg je de kennis op bedrijfsfinancieel vlak. Je kunt jouw eigen vermogen berekenen en journaalposten maken van de belangrijkste financiële feiten.Je schrikt niet van een kolommenbalans of een voorraadboek. Je kunt een grootboekrekening openen, bijwerken en afsluiten en je weet hoe een verkoopfactuur eruit ziet. 

Basiskennis Boekhouden (BKB®) biedt jou de kennis van en inzicht in boekhouden.

Doelgroep:
De opleiding is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de boekhouding van een bedrijf. Je hoeft nog niets van boekhouden te weten om te kunnen beginnen.

Duur:
3 - 4 maanden 1 x in de week les
Vooropleiding:
VMBO-tl (MAVO) niveau of gelijkwaardig
Start:
September en februari
Examen:
Het examen kan worden afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering te Amersfoort. Je legt dit examen online af op een door jouw gekozen moment en toetslocatie. Opgave voor deelname via website: www.associatie.nl. Kosten voor het examen zijn € 179,-- (augustus 2020).
Deze module kan ook worden afgesloten met een examen van Studiecentrum Amersfoort. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een diploma van Studiecentrum Amersfoort. Kosten van het examen € 77,-- incl. een proefexamen. Examen is niet verplicht.
Certificaat:
Neem je niet deel aan het examen, dan ontvang je een certificaat
Cursusgeld:
€ 547,--  of 2 x € 325,--
(incl. boekengeld, excl. examengeld)
Lesrooster:
Nog niet bekend
Nodig voor de cursus:
Internetverbinding & een computer/laptop


Workshops | Cookie instellingen | Over ons | Klachtenprocedure | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Login voor leden |