Laden...

Recensies

Laat hier jouw recensie achter.

Plaats een recensie
Selecteer de cursus of opleiding:
Uw naam:
Uw emailadres:
Uw bericht:
Hoeveel sterren geeft u deze cursus/opleiding?:
ALice Muijs

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Probleem vooraf: onzeker over eigen kennis, te weinig kennis over diverse onderdelen. Ervaring tijdens de cursus: heel prettig, rustige uitleg. Resultaat: mede door deze cursus heb ik een vaste plek op kantoor gekregen en ik ben nu veel zekerder van mijzelf en mijn computerkennis. Ik heb veel geleerd, ook over dingen die ik "dacht" al te weten.

Rijk Blankestijn

Combinatiecursus Computervaardigheid

Probleem vooraf: te weinig kennis van Word en Excel. Ervaring tijdens de cursus: het was fijn om te leren en fijn in omgaan. Resultaat: ik gebruik nu Excel op mijn werk. Het is zeker leerzaam voor gebruik bij mij op het werk. Heb er veel aan nu ik dit kan. Top!

Ada Ericksson

Cursus Windows

Probleem vooraf: onzeker met de computer. Ervaring tijdens de cursus: Zinvol, goede begeleiding (er wordt tijd genomen om alles duidelijk en rustig uit te leggen). Resultaat: zelfverzekerder, meer kennis, leuker geworden. Laagdrempelig, tempo niet te hoog, vriendelijke + goed begeleiding, handig instructieboek.

Petra Vos

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Probleem vooraf: nieuwsgierig naar meer. Ervaring tijdens de cursus: zeer goed, bepaal je eigen tempo. Resultaat: ik weet nog meer tips & trucs. Ook al weet je het één en ander, je leert er altijd van.

Ilona van de Weerd

Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Probleem vooraf: Geen kennis van Boekhouden. Ervaring tijdens de cursus: Doordat de groep klein was, kreeg je intensieve begeleiding. Dat vond ik heel fijn. Resultaat: Wat ik de afgelopen periode heb geleerd kon ik nu beter toepassen in mijn werkzaamheden. Houd goed je huiswerk bij en maak gelijk uittreksels (als je examen gaat doen is dat handig en loop je niet achter de feiten aan)

Anoniem

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Probleem vooraf: onzeker over gebruik Ms-office bij zoeken nieuwe baan. Ervaring tijdens de cursus: Prettig, goede sfeer en altijd snel antwoord op je vragen. Je voelt je snel op je gemak. Resultaat: al wat dingen kunnen toepassen in mijn nieuwe baan.

Carole Vastenburg

Cursus Windows

Probleem vooraf: te weinig kennis en onzeker met de computer. Ervaring tijdens de cursus: heel leerzaam, zekerder geworden, goede begeleiding, geen vraag is raar. Resultaat: veel zekerder geworden, meer kennis, durf meer door het gewoon te doen.

Susi Purwanti

Cursus Excel Basis

Probleem vooraf: ik las niet goed. Ervaring tijdens de cursus: goede uitleg en Lambertine geeft alle aandacht die je nodig hebt. Resultaat: ik was bijna nul met Excel, nu heb ik heel veel geleerd. Hoe meer ik leer, hoe meer ik weet.

Wilbert Wardenier

Computercursus voor Beginners

Probleem vooraf: weinig kennis en zeer onzeker met de computer. Ervaring tijdens de cursus: cursus zeer nuttig en begeleiding goed. Resultaat: ik ben meer met de computer gaan doen.

Marieke

Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Probleem vooraf: te weinig kennis en onzeker over wat ik kan. Ervaring tijdens de cursus: heel prettig. Ik moest erg wennen aan weer les volgen etc maar toen dat eenmaal er was was het leuk. Resultaat: ik weet beter waarom ik bepaalde dingen op mijn werk zo doe, ik ben me bewuster van dat ik op mezelf moet vertrouwen en oefenen moet daarin. Het was een prettige ervaring en ik heb een hoop geleerd.

Stef Koenen

Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Goede cursus en erg leerzaam. Lambertine neemt de tijd voor je als er vragen zijn.

Lammie de Leeuw

Computercursus voor Beginners

Probleem vooraf: te weinig kennis van de computer. Ervaring tijdens de cursus: zeer leerzaam. Resultaat: dat ik nu wel zekerder ben op de computer en meer durf te doen.

Jaap de Graaf

Opleiding Administratief Medewerker

Probleem vooraf: te weinig kennis en verbeteren. Ervaring tijden de cursus: leuk, goede begeleiding. Resultaat: meer kennis. Alles word goed en rustig uitgelegd.

Claudia Timmer

Cursus Word Basis

Probleem vooraf: de behendigheid met de computer, vandaar de cursus Word basis gevolgd. Ervaring tijdens de cursus: heel goed en correct, vraag en aanbod was zeer goed. Resultaat: gemak. Leuke spontane leiding, niks was gek wat ik vroeg.

Jolanda Kool

Opleiding Administratief Medewerker

Probleem vooraf: te weinig kennis. Ervaring tijdens de opleiding: goed. Resultaat: wat meer zekerheid met werken met de computer.

Annet van de Vuurst

Opleiding Financieel Administratief Medewerker

Probleem vooraf: kennis verouderd. Ervaring tijdens de cursus: zeer goed. Resultaat: een baan en zekerder met de computer.

Mendy Smit

Cursus Excel Basis

Probleem vooraf: te weinig kennis. Ervaring tijden de cursus: heel goed, ik heb er veel aan gehad. Resultaat: Ik pas het toe in mijn werk, daar heb ik veel baat bij. We hebben een hele leuke klas, was gezellig, maar ik heb ook veel geleerd.

Esther Hartog

Opleiding Financieel Administratief Medewerker

Goede, fijne en voldoende begeleiding, veel van de opleiding kan ik toepassen op mijn werk. Gezellige groepen.

Brenda Slieker

Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Probleem vooraf: Ik wil mijn kennis uitbreiden. Ervaring tijdens de cursus: De lessen van Lambertine waren heel goed opgebouwd. Resultaat: een certificaat. Er is op het Studiecentrum een goede positieve begeleiding.

Wiebke Lauckner

Opleiding Financieel Administratief Medewerker

Probleem vooraf: weinig Computerkennis. Ervaring tijdens de cursus: leerzaam, motiverend, uitdagend. Resultaat: al 5 van de 6 modules behaald. Het is ook gezellig om "samen" te leren.

Coen de Heus

Combinatiecursus Basiskennis Boekhouden / Computerboekhouden

Probleem vooraf: ik had nog helemaal geen kennis op dit gebied. Ervaring tijdens de cursus: Pittig, ik ben blij dat ik het behaald heb. Resultaat: ik heb nu een basiskennis, waarmee ik op mijn werk verder kan. De begeleiding en kleine groepsverband is erg gezellig....uh ik bedoel leerzaam.

Nanda Hemmes

Cursus Outlook

Probleem vooraf: te weinig kennis, geen basisvaardigheden. Ervaring tijdens de cursus: prettig in een rustige omgeving met persoonlijke aandacht! Resultaat: het is nog volop bezig, maar ik voel me zekerder op het werk als ik achter de computer zit.

M. van Wettum

Cursus Outlook

Probleem vooraf: dat er meer mogelijk is dan ik gebruik, zie het als opfriscursus. Ervaring tijdens de cursus: Ik heb het als zeer goed ervaren, aantal uren is prima te doen, ook om de concentratie te houden. Resultaat: dat ik op mijn werk toepas wat ik heb geleerd. Goede begeleiding.

Francien Harbers

Cursus Computertypen

Probleem vooraf: verkeerde gewoontes aangeleerd bij het typen. Te weinig kennis van Word. Ervaring tijdens de cursus: Prettig, goede begeleiding, begrijpelijke uitleg, geduldige docent. Resultaat: meer zelfvertrouwen met de pc - ik typ weer met 10 vingers. Voor iedereen aan te bevelen om een cursus bij Studiecentrum Amersfoort te volgen. Mijn collega's vragen mij nu soms om raad en vaak met succes!

Johan

Cursus Outlook

Probleem vooraf: te weinig kennis van het programma Ervaring tijdens de cursus: Zeer goed Resultaat: meer kennis van Outlook en het Internet. In een gemoedelijke sfeer een cursus volgen!

Wilma Apeldoorn

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Probleem vooraf: het niet goed en snel overweg kunnen met de programma's. Ervaring tijdens cursus: zeer goed, veel van opgestoken. Begeleiding was goed. Resultaat: weten waar ik moet zijn in een programma. Veel opgestoken van de cursus en een zeer leuke en gezellige sfeer. Ik ga het zeker missen.

Wilma Apeldoorn

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Probleem vooraf: het niet goed en snel overweg kunnen met de programma's. Ervaring tijdens cursus: zeer goed, veel van opgestoken. Begeleiding was goed. Resultaat: weten waar ik moet zijn in een programma. Veel opgestoken van de cursus en een zeer leuke en gezellige sfeer. Ik ga het zeker missen.

Margaret Massop

Combinatiecursus Computervaardigheid

Probleem vooraf: Door onvoldoende kennis voelde ik mij altijd verdwaald als in een wereldstad waar je geen info of kaart van hebt. Ervaring: De geruststelling vooraf dat ik niet de enige ben en dat het goed zou komen was heel fijn! De praktische "doe" aanpak en rondlopende geduldige begeleiding was verrassend. Resultaat: dat het zweet me niet meer uitbreekt bij complexe administratie opdrachten, werk gaat veel beter en mijn zekerheid én nieuwsgierigheid is erg toegenomen! Het is een laagdrempelige cursus met fijne werkboeken die je mag houden om te oefenen of na te slaan. Certificaat van deelname was ook fijn te ontvangen.

Marja van der Woude

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

De sfeer is prettig. Toegankelijk, persoonlijk, laagdrempelig. Goed bereikbaar. Alles wat nodig is, is aanwezig. (niet "over the top" - gewoon ook gezellig)

Corry Bouwmeester

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Bij Studiecentrum Amersfoort treft men goede begeleiding door fijne mensen. Echt een aanrader!

Famke Stegenga

Cursus Excel Gevorderd

Erg leuk en leerzaam en een prima cursusboek. Voor mensen die graag zelfstandig werken en iets nieuws willen leren is het studiecentrum erg geschikt. Als je hulp nodig hebt, is die er ook.

L.G.M. Spruijt-van den Boom

Cursus Excel Gevorderd

Studiecentrum is een laagdrempelig bedrijf waar je makkelijk in en uit kunt stromen. Ook het op eigen tempo werken i.p.v. klassikaal werkte voor mij heel prettig.

Wendy de Lange

Cursus Excel Basis

Fijne cursus omdat je op eigen snelheid kan werken. Cursusboek ideaal....ook voor later.

Claudia Heijting en Angela Broekman

Combinatiecursus Word Basis en Gevorderd

Veel tijd investeren en heel veel herhalen. Het is een pittige cursus.

Jan van de Haar

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Gewoon naar Studiecentrum Amersfoort gaan. Je leert de cursus waar je voor komt op je eigen tempo. Was super!

Sietske Benschop

Cursus Excel Basis

Leuke gezellige tijd gehad tijdens de cursus. Veel geleerd. Goede begeleiding.

Sietske Benschop

Cursus Windows

Leuke gezellige tijd gehad tijdens de cursus. Veel geleerd. Goede begeleiding.

Marianne van Bentum

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Fijne opleiding met persoonlijke aandacht

Harry van de Bor

Computercursus voor Beginners

Ieder mens heeft dit nodig, dus ga ook zo'n cursus volgen.

Magdalena Jacznik

Cursus Excel Basis

Fijne omgeving waar je voldoende begeleiding krijgt. Leermodulen en de cursusboeken zijn goed voorbereid.

Erwin Huizenga

Cursus Excel Basis

Prettige omgeving en begeleiding waar je rustig aan je doelen kan werken.

Wibo Plijnaar

Cursus Excel Basis

Er wordt les gegeven uit een duidelijk cursusboek en de uitleg is helder en snel!

Cindy de Groot-van der Velde

Cursus Excel Gevorderd

Voor de beginneling een leerzame en goed cursus, voor de meer ervaren computeraar een fijne opfriscursus. Goede en deskundige begeleiding, heldere uitleg en goed tips.

Cindy de Groot-van der Velde

Cursus Excel Basis

Voor de beginneling een leerzame en goed cursus, voor de meer ervaren computeraar een fijne opfriscursus. Goede en deskundige begeleiding, heldere uitleg en goed tips.

Tanja van Roemburg

Cursus Excel Basis

De combinatie van het werkboek en de begeleiding is ideaal voor ieder niveau. Niet twijfelen, gewoon doen!

Corinne van Middendorp

Combinatiecursus Basiskennis Boekhouden / Computerboekhouden

Wil je meer weten over Boekhouden, dan is de basiscursus zeker een aanrader om mee te starten.

Ria Rijsdijk-Veenendaal

Praktijkdiploma Boekhouden (MBO-4)

Leuke opleiding, goede begeleiding en prettige sfeer. Voor iedereen die een boekhoudkundige opleiding wil volgen aan te bevelen.

Jan Manifarges

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Goede, fijne begeleiding. Goed duidelijk lesmateriaal en fijne werkomgeving.

Bep Spruijt

Cursus Excel Basis

Fijne omgeving waar je je op je gemak voelt en dit heeft een positief effect op het resultaat.

Marc van den Berkt

Basiskennis Boekhouden (BKB®)

De begeleiding was uitstekend. Goed lezen, daar ging ik ook de fout in.

Stefan Achterberg

Cursus Excel Gevorderd

Excel aan te raden hier te volgen. Goed, duidelijk cursusboek, goede begeleiding, kleine groep (fijn). Boek mag mee, erg handig als naslagwerk.

Patricia Roos

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Studiecentrum Amersfoort is een kleinschalig centrum waar je op persoonlijke manier kennis op kan doen van diverse computeropleidingen. Ik ga er met plezier naar toe! Begeleiding: rustig en vriendelijke benadering; er worden tips en tools gegeven.

Miranda van Valkengoed

Opleiding Herintreders

Goede begeleiding, kleine groepen. Duidelijke studieboeken.

Rochella Hopstaken

Opleiding Administratief Medewerker

Zeker aan te raden. Fijne manier van lesgeven.

Anne Huijgen

Opleiding Secretaresse

Dit is een goede en zeer leervolle studie/cursus met hele goede begeleidsters!

Christa Bosker

Cursus Word Basis

Door middel van modules kun je snel je kennis verbreden of je kennis opvijzelen. Zeker aanbevolen.

Désirée van de Wijngaard

Opleiding Financieel Administratief Medewerker

Veel persoonlijke aandacht. Goede sfeer.

Anoniem

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

De lessen zijn duidelijk te volgen en er is altijd iemand om jou te helpen als je iets niet begrijpt.

Hans van Beek

Cursus Windows

Altijd handig om iets te kennen van een pc.

Maria Smink

Computercursus voor Beginners

Vraag als je iets niet snapt! Begeleiding was prima, duidelijk en geduldig.

Pamela Brehler

Praktijkdiploma Boekhouden (MBO-4)

Leren in een prettige omgeving, goede sfeer. Centraal gelegen, makkelijk te bereiken, zeer goed bevallen.

Pamela Brehler

Basiskennis Calculatie (BKC)

Leren in een prettige omgeving, goede sfeer. Centraal gelegen, makkelijk te bereiken, zeer goed bevallen.

Pamela Brehler

Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Leren in een prettige omgeving, goed sfeer. Centraal gelegen, makkelijk te bereiken, zeer goed bevallen.

Greet van de Heuvel

Cursus Word Basis

Zeker doen!

Sharine Chrispina

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Het is wel de moeite waard om een cursus te volgen bij Studiecentrum Amersfoort.

Henny van Valderen

Cursus Outlook

Motiverend, leerzaam.

Margriet Benschop

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Studiecentrum Amersfoort zeker aan te bevelen. Leuke/gezellige mensen. Goede begeleiding.

Corrine

Cursus Excel Basis

Prima cursus om de basis te leren. Overzichtelijk en duidelijk cursusboek. Lessen vliegen voorbij.

Angèle Heimensen

Zakelijk Engels

Door de kleine groep en goede begeleiding is de toch pittige cursus Zakelijk Engels goed te volgen.

Marleen Vink

Zakelijk Engels

Mocht je je woordenschat willen verbeteren/verbreden en nette zakelijke Engelse brieven willen maken, dan raad ik deze cursus zeker aan!

Anne Huijgen

Zakelijk Engels

Deze cursus kan je heel goed gebruiken voor je werk als bijv. secretaresse en het is sowieso goed voor de Engelse taalgebruik. Tegenwoordig kom je veel buitenlandse mensen tegen en daarom is dit vak erg handig!

Jacqueline Walter

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Een dynamisch centrum met een variëteit aan mogelijkheden.

Ronald Wijntjes

Cursus Excel Gevorderd

Goed oefenmateriaal, alle aandacht voor de cursist.

Sylvia van de Kletersteeg

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Een echte zelf-studie, cursus op maat, begeleidt door betrokken mensen

Ria van Voorst

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Een prettige, brede cursus waarin je in je eigen tempo veel opsteekt. Ook aan te raden als je al "veel weet"; een heleboel dingen kunnen makkelijker en sneller dan je het altijd gedaan hebt. De begeleiding is deskundig en altijd bereid te helpen.

Anne Huygen

Cursus Outlook

Studiecentrum Amersfoort is ideaal om je opleiding te volgen. een klein klasje, goede begeleiding en in korte tijd is je opleiding klaar!

Claartje Bosman

Cursus Word Basis

Veel mogelijkheden voor Computerlessen. Er wordt goed meegedacht welke cursus bij je past

Claartje Bosman

Cursus Windows

Veel mogelijkheden voor Computerleren. Er wordt goed meegedacht welke cursus bij je past

Jan Russcher

Combinatiecursus Word Basis en Gevorderd

Prima lesmateriaal met voldoende diepgang

Brigitte van Loo

Cursus Windows

Fijne prettige werk/leer omgeving. Goede begeleiding (rustig en geduldige uitleg). Goed boek. Wel zelf thuis oefenen.

Ellen Mulder

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Zeker aan te bevelen. Boeken zijn duidelijk. Begeleiding is goed.

Wilmie de Boer

Cursus Windows

Aanbeveling voor alle cursisten die meer willen weten over het gebruik van de computer - stap voor stap!

Miranda van Altena

Cursus Excel Basis

Ik heb veel geleerd van de cursussen Word en Excel. Het lesmateriaal staat duidelijk aangegeven in de cursusboeken en er is ruimte voor vragen.

Miranda van Altena

Cursus Word Basis

Ik heb veel geleerd van de cursussen Word en Excel. Het lesmateriaal staat duidelijk aangegeven in de cursusboeken en er is ruimte voor vragen.

Belinda Vogel

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

As a English foreigner with basis Dutch knowledge, I found the course material easy to follow and undertand. A nice relaxed sphere and hulpfull staff.

Hanneke van der Sijde

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Prettige cursusruimte, goede sfeer. Je kunt goed doorwerken. Er is een prettige omgang met docenten en cursisten. Leuk om hier een cursus te volgen.

Carla Renooij

Computercursus voor Beginners

Ik ben veel "vrijer" met de computer. Nu durf ik zelf dingen uit te proberen zonder dat ik bang ben om iets "weg te gooien".

Gaston Plante

Cursus Excel Basis

Goede leeromgeving met alle mogelijkheden. Thuis herhalen noodzakelijk om het je eigen te maken.

Raymond Schimmel

Basiskennis Boekhouden (BKB®)

De cursus Basiskennis Boekhouden is een goede start voor een ieder die zich wil gaan bezighouden met Boekhouden. Het boek is goed opgezet en overzichtelijk, net als de bijbehorende uitwerkingen. De cursusruimte is goed gefaciliteerd en je kunt er goed geconcentreerd werken. De begeleiding van Studiecentrum Amersfoort is behulpzaam en vriendelijk

Linda van der Horn

Praktijkdiploma Boekhouden (MBO-4)

Persoonlijke en juiste begeleiding. Veel aandacht gekregen. Hele goede sfeer. Je krijgt voor een aantal keren en als er ruimte voor is, de mogelijkheid om op een ander moment te komen wanneer je niet op de vaste cursusavond kan. Ze zijn flexibel. Perfecte locatie. Er wordt met je meegedacht wanneer je ergens mee zit.

Ilona Vroegh

Cursus Excel Gevorderd

Zeer aan te bevelen cursus, met heel duidelijk en gebruiksvriendelijk cursusmateriaal

Sonja Uitenbogaart

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Een plek om te leren met een betrokken begeleiding

Aart van Maanen

Cursus Excel Basis

Duidelijke boeken en vriendelijke begeleiders die weten wat ze doen. Ideaal voor starters en beginners.

Gees Welmers

Cursus Word Basis

Voor het updaten van je sofware kennis is het erg handig om een cursus Word (of Excel) te volgen. Niet alleen voor privédoeleinden, maar ook mogelijk voor zakelijke doeleinden!

Linda Graskamp

Combinatiecursus Basiskennis Boekhouden / Computerboekhouden

De persoonlijke begeleiding. Klassikaal. Slagingspercentage 100 %. Financieel + levensrendementen 100 %. De begeleiding vond ik niet alleen fantastisch, de persoonlijke begeleiding heeft zoveel meerwaarde.

Richard Döll

Opleiding Financieel Administratief Medewerker

Duidelijke communicatie, kleine groepen

Ruud Rozijn

Cursus Excel Gevorderd

Het is vooral een soort van "zelfstudie onder begeleiding". Je moet dus zelf studeren, er wordt niet gedoceerd. Niet iedereen zal dit als prettig ervaren, ik wel

Ilona Knevel

Zakelijk Nederlands

Gewoon doen, je hebt meer in je dan je denkt!

Maureen Higler

Cursus Excel Basis

Een (opfris)cursus die je elk moment kan beginnen. Duurt een paar weken en dan heb je het toch maar even gedaan. Zeer de moeite waard.

Yorick Goudzwaard

Cursus Excel Gevorderd

Zeker doen, voor beginners en de iets meer gevorderde is er genoeg te leren.

Karien Goekoop

Cursus Excel Basis

Leuke, laagdrempelige Excelcursus. Je kan er prima terecht als je weinig tot niks van Excel weet. Alles wordt in stappen met een heel duidelijk cursusboek uitgelegd. Je leert veel in korte tijd. Herhaling van de stof is noodzakelijk.

Marijke van der Wolf

Cursus Excel Basis

De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik de basis van Excel heb gebruikt en weet wat er globaal kan met het programma en/of waar ik het kan vinden. Mijn angst om Excel te gaan gebruiken is daardoor verdwenen.

Alma van Gils

Cursus Excel Basis

Heel goed om het programma Excel te leren kennen en alle mogelijkheden te ontdekken die geboden worden op de computer.

Klaas Huijgen

Cursus Excel Gevorderd

Duidelijk lesmateriaal en goed te volgen. Ook zelfstandig als er enige Excelkennis is.

Hans Loohuizen

Cursus Excel Basis

Met deze cursus ben je goed in staat Excel te beheersen.

Katja Hendriks

Cursus Excel Basis

Prima cursus, heldere instructie, goed te doen

Anita van Bloemendal

Cursus Excel Basis

De cursus wordt gegeven in een rustige ruimte op een makkelijk bereikbare locatie. Prettige begeleiding, duidelijk materieel en een goede sfeer.

Monique Beers

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Leuke cursus en goed te doen met behulp van de cursusboeken die alles stap voor stap uitleggen. Voor mij was de cursus als opfriscursus bedoeld en ik heb er veel van opgestoken.

Sylvia Mos

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Geef je op voor een cursus, blijf geen digibeet!

René Vink

Computercursus voor Beginners

In 10 lessen met vooral zelfstudie en een duidelijk opdrachtenboek heb ik meer geleerd dan de afgelopen 5 jaar op computergebied. Eenvoudige dingen die mij veel helpen.

Brenda Slieker

Opleiding Receptioniste / Telefoniste

De persoonlijke benadering en kleine groepjes is erg prettig. De begeleiding is intensief en je krijgt extra oefenstof waar je problemen ondervindt. Door goede begeleiding heb ik alle cursusonderdelen met goed resultaat afgerond.

Eline de Nijk Bik

Opleiding Receptioniste / Telefoniste

Ik beveel Studiecentrum Amersfoort aan als je op zoek bent naar een kleine school waar je je horizon wilt verbreden. Door de kleine klassen krijg je veel aandacht en is er een intieme, betrokken sfeer.

Evelien de Vries

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Fijne cursus om weer de puntjes op de i te zetten. Ook als goed ervaren om als groep onder begeleiding actief te zijn.

Rob Lagestee

Combinatiecursus Computervaardigheid

Voor mijn werk had ik meer bagage nodig betreffende computerkennie. Ik heb deze gevonden en mijn kennis is verruimd.

Dirk Tijsma

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Ms-Office is voor iedere baan onmisbaar. Het studiecentrum brengt je kennis in 25 lessen weer volledig up-to-date. Bekijk ook mijn video

Lieneke Husken

Combinatiecursus Computervaardigheid

Vriendelijke, toegankelijke cursus/begeleidsters

Rita van de Coterlet

Combinatiecursus Computervaardigheid

Ik vond het leuk om er te zijn, leuk om iets nieuws te leren, de begeleiders zijn zeer toegankelijk

Ileen Gomes Pita-Wirabangsa

Cursus Outlook

Het is raadzaam om toch vervolgcursussen te volgen, om up-to-date te blijven en niet achter te lopen.

Hilde de Haan

Computercursus voor Beginners

De beginnerscursus is op maat gegeven. Er is individueel veel aandacht van de docent.

Diana Klinkenberg

Combinatiecursus Computervaardigheid

Persoonlijke aandacht, je voelt je gelijk op je gemak.

Diana Jansen

Cursus Microsoft Office Totaalpakket

Prima sfeer, goede begeleiding

Anoniem

Computercursus voor Beginners

Voor digibeten zoals ik een zeer rustgevende manier om je computerangst te overwinnen

Diana Klinkenberg

Combinatiecursus Computervaardigheid

Persoonlijke aandacht, je voelt je gelijk op je gemak

Franca Di Campli San Vito

Combinatiecursus Basiskennis Boekhouden / Computerboekhouden

Goede begeleiding, cursusboeken zijn duidelijk en snap je iets niet, dan word je geduldig en juist uitgelegd totdat je het wel begrijpt.

Anne Huijgen

Opleiding Receptioniste / Telefoniste

Ga de uitdaging aan! Een leuke en leerzame methode

Agnes van de Enk

Cursus Excel Basis

Uitstekend cursusboek, stapsgewijs leren, goede begeleiding en prettige sfeer. Ook de ruimte is prettig en goed bereikbaar.

Anery Baten

Opleiding Secretaresse

Ik vind dat dit de juiste plek is voor een cursus of jezelf op te bouwen door nieuwe dingen te leren. Je bent op je gemak, er is geen haast, alles is zo helder als water en je leert nieuwe dingen voor jezelf. Zo is dat bij mij gegaan en ik ben er erg blij mee!

Jan Kramer

Combinatiecursus Computervaardigheid

Ik heb een combinatiecursus gedaan van Word/Excel/PowerPoint en Outlook. Prettige cursusruimte, goed van temperatuur, genoeg licht en het lesmateriaal goed voor elkaar. Cursusleidster zeer vriendelijk

Brigitte van Loo

Cursus Word Gevorderd

Studiecentrum Amersfoort ligt op een centrale plek en geeft goede training in Word.

Wil Pleysier

Cursus Excel Gevorderd

Er wordt met goede boeken gewerkt. Leuke sfeer, bij eventuele nieuwe cursussen zeker aan te bevelen om weer voor Studiecentrum te kiezen

Brigitte van Loo

Cursus Word Basis

Studiecentrum Amersfoort ligt op een centrale plek en geeft goede training in Word.

Ineke Hoevelaken

Cursus Excel Basis

Leuke cursus. Niet teveel opgelegde vrijheid. Begeleiding daardoor op maat. Duidelijk werkboek en opdrachten. Goed te volgen, ook voor beginners

Willy Biemans

Cursus Excel Basis

Goede scholing met aardige juffen. Er is tijd en ruimte voor ieder die dat nodig heeft. Heel zinvol om weer wat bij te leren.

Linda Vermont

Opleiding Financieel Administratief Medewerker

Goede begeleiding van Lambertine. Niets is teveel. Ik ga met veel plezier naar het Studiecentrum!

jeroen

Cursus Excel Basis

Ik heb deze cursus begin dit jaar gevolgd en ben hier zeer tevreden over. goede begeleiding in een vriendelijke sfeer. Top.

Workshops | Cookie instellingen | Over ons | Klachtenprocedure | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Login voor leden |